Kretanje i igra su važan faktor za razvoj. Dete prirodno uči kroz igru i pokret da bi se zdravo razvijali i dobro osećali. Kretanje je temelj za razvoj mozga i treba razvijati vizuelno motoričke koordinaciju. Igra nije gubljenje vremena jer ona utiče na fizički razvoj i ima pozitivan uticaj na zdravlje deteta. Dečije kućice koje podsećaju na kućice koje viđamo samo u bajkama, proizvode se u Bukovcu kod Novog Sada, u kreativnoj radionici porodice Glamočanin. Ideja za izradu bajkovitih kućica je želja da mališanima pruže zabavniji način za igru.

Kućice se prave isključivo za decu i u potpunosti su prilagođene njihovim potrebama i željama, a vrata ovih čarobnih kućica su širom otvorena za ulazak svakog deteta u njihov svet mašte, igre i bezbrižnog detinjstva. Svaka kućica nosi svoju priču od samog početka a gospodin Goran joj daje izgled, veličinu, boju oko čega se dogovara sa klijentima.

Osim kućica u ponudi se nalaze i razna dečija igrališta za dvorišta. Prilikom izrade igrališta vodimo računa da sprave budu bezbedne i bezopasne za decu. Za uživanje u dvorištu, parku, vrtiću zadužena je maštovita dečija sprava koja kod dece razvija osećaj kretanja sa puno radosti i sreće u igri. Letenje i ljuljanje za decu imaju posebnu draž, tako da su ljuljaške omiljeni element svakog igrališta. Trud uložen da se popnu na kulu nagrađen je prelepim osećajem spuštanja niz tobogan. Viseći most zahteva pokrete koji moraju biti koordinisani uz korišćenje ruku i nogu.

Svi proizvodi se izrađuju isključivo od drveta a da bi svaka kućica bila potpunija tu su i detalji od pamučnih materijala( zavese, zastavice, šatori, …).

Goran poručuje: „Tu smo da zajedno osmislimo jedinstvenu i unikatnu kućicu po svačijij želji.“

Isporuke vršimo na teritoriji Srbije kao i u drugim državama. Svi zainteresovani za ove maštovite kućice ili neki drugi proizvod mogu nas kontaktirati na telefonski broj 062 158 39 57 ili putem naše Facebook stranice.

Pin It on Pinterest

Share This